Online sportfogadás: Hány magyar csapat lesz a Final Fourban?

május 3, 2024

Menetel a La Liga-aranyérem felé a Real Madrid, egyre élesebb a harc a Premier League megnyeréséért – az angol élvonal meccseire tippelők pedig összesen 9 ingyenes élő fogadás segítségével emelhetik még tovább a tétet.

közben hazánk két legerősebb női kézilabda csapata megismételné a tavalyi bravúrt: ismét a budapesti Final Fourba jutna a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria!

Szerda este leforrázva ültek a kézilabda fogadás és a sportág magyar rajongói: a világválogatottnak is beillő Telekom Veszprém vereséget szenvedett Dániában, így az Aalborg Handbold jutott be elsőként a férfi klubok kölni négyes döntőjébe, ahol a Magdeburggal, a Barcelonával és a Kiellel mérheti össze erejét. A bakonyiak sokadszorra buktak el a siker kapujában, a Győrre viszont ez nem jellemző: hiába prognosztizáltak az oddsok szoros mérkőzést a negyeddöntő odavágóján, a kisalföldiek hétgólos előnyt szereztek a háromszoros címvédő Vipers Kristiansand otthonában. 

A győri összecsapás már-már csak formalitás, a Fradira viszont nagyon nehéz skandináv túra vár. A budapesti zöld-fehérek a tavalyi Final Four elődöntőjében óriási izgalmak közepette győzték le az Esbjerg csapatát, amely idén háromszor is visszaadta a kölcsönt: kétszer a csoportkörben, egyszer pedig a legjobb 8 között. Legutóbb mindössze egyetlen góllal kerekedtek felül a Reistad-Mörk szuperduó repítette dánok, vagyis az FTC számára nem lehetetlen a fordítás.

Az Unibet kínálta legjobb oddsok hazai győzelmet jósolnak, a Ferencváros viszont egyszer már megcsinálta a lehetetlent: idegenben jutott tovább a – szintén esélyesebbnek tartott – Brest ellen. Jöhet az újabb csoda, majd a budapesti jutalomjáték!