Online sportfogadás: Jönnek az elitliga elődöntői!

április 29, 2024

Már csak négy mérkőzés van hátra a Bajnokok Ligája döntőjéig, amelyet Londonban, a legendás Wembley Stadionban rendeznek.

Talán a foci fogadás kedvelői közül is jó páran emlékeznek rá, hogy a 2012-2013-as idény végén is Anglia legnagyobb arénája szolgált a finálé helyszínéül, a gyepen pedig két német csapat nézett farkasszemet egymással: a Borussia Dortmund és a Bayern München. Jürgen Klopp és Jupp Heynckes csúcsgárdái abban a szezonban letarolták Európát, az aranyérmet pedig végül a bajorok zsebelték be.

A német duó – vaskos meglepetésre – idén is ott van a legjobb négy között, ráadásul két külön ágon szerepelnek, így papíron akár meg is valósulhat a visszavágó – az oddsok azonban mást prognosztizálnak… A brutálisan erős Arsenal, Manchester City, Bayern München, Real Madrid négyesből végül a két angol klub hullott ki (hiába számítottak komoly esélyesnek), a BL-specialista Királyi Gárda így Bajorország büszkeségével, a német rekordbajnokkal néz majd farkasszemet: egyetlen hajszállal a spanyolok a favoritok, ugyanakkor ez Thomas Tuchelék egyetlen sansza, hogy trófeával mentsék meg a pocsék szezont.

A Bundesligában döcögő Dortmund az öreg kontinens legjobb csapatai között szárnyal, ám a Paris SG-vel már a csoportkörben is meggyűlt a bajuk: a sárga-feketék otthon és idegenben sem tudták legyőzni a hétvégén ismételten francia bajnokká avanzsáló párizsiakat: ezt a tényt nem érdemes figyelmen kívül hagyni a Bajnokok Ligája tippjáték kitöltése során sem. Kylan Mbappé stílusosan búcsúzna Párizstól: akár a triplázás is összejöhet a csapatnak, de az elitligában nagyon nehéz dolga lesz a Barcelona-verő együttesnek.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája elődöntőire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!