Online sportfogadás: Megszakad a Leverkusen hihetetlen szériája?

május 1, 2024

Xabi Alonso és a Bayer Leverkusen egyszerűen verhetetlen. A kijelentés cseppet sem túlzó, ugyanis a Gyógyszergyáriak 46 mérkőzést vívtak meg veretlenül, aminek köszönhetően megnyerték a Bundesligát, bejutottak a Német Kupa döntőjébe (ahol az oddsok alapján tükörsima győzelmet aratnak majd a Kaiserslautern ellen), valamint az Európa Ligában is a legjobb négyig meneteltek. Többször is előfordult, hogy egy hajszálon múlott a hihetetlen széria megtartása, illetve az EL-továbbjutás, de a hosszabbításban mindannyiszor jött a dráma!

Csütörtök este ismét minden a fociról szól majd, az újdonsült német bajnok pedig az edzőváltás óta menetelő AS Roma otthonában próbál meg előnybe kerülni, valamint tovább írni a saját tündérmeséjét. A másik ágon egy futball fogadás szempontjából abszolút háromesélyes találkozón méri össze erejét az Olympique Marseille és az Atalanta: az odavágón a franciák a favoritok, míg összességében a Liverpool-verő bergamói gárda a döntő várományosa.

Az Európa Konferencia Ligában az Aston Villa a negyeddöntőben majdnem elszórakozta a továbbjutást, az Olympiakosz elleni hazai kezdés viszont egy magabiztos győzelmet is hozhat a Premier League-ben remekül álló Oroszlánoknak. A Fiorentina-Club Brugge párharc – papíron – nem ennyire lefutott, a remek formában lévő belgák megtréfálhatják a tavalyi döntős Violákat, akik idén is komoly menetelést mutattak be az EKL-ben.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Európa Liga, illetve az Európa Konferencia Liga elődöntőire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!