Évbúcsúztató a Premier League-ben, a NHL-ben és az NBA-ben

december 31, 2016

Míg a többi európai topbajnokság téli pihenőjét tölti, az angolok továbbra se lazsálnak és pénteken a Hull City – Everton összecsapással már meg is kezdik a 19. fordulót.  Az évbúcsúztató forduló legnagyobb slágerének a Manchester City anfieldi látogatása tűnik az előzetesen megadott odds szerint azonban nem Guardiola csapatának áll a zászló.

Amerikában sincs megállás, a világ legismertebb hokiligájában az NHL-ben is javában forgatják az ütőt, nem kevesebb mind tizenkét párharcot is rendeznek a pénteki nap folyamán, így a nagyérdemű bőségesen tud szelektálni az online sportfogadás kínálatából. Az oddsok szerint kiemelten izgalmas meccseket hozhat például a Panthers - Canadiens, illetve a Winnipeg Jets és Columbus Blue Jackets összecsapása.

Meccsek dömpingjével búcsúztatják a legjobb kosárlabdázók is az évet, mivel az összes csapat pályára lép a pénteki meccsek során az NBA-ben. A harc a rájátszásért, mint minden évben most is igencsak szorosnak ígérkezik, a drukkerek óévbúcsúztató jókedvét pedig még a sikeres sportfogadás is fokozhatja. Ennek megfelelően kiváló oddsokat kínálunk a Grizzlies – Thunder találkozójára, de érdekes csörtének tűnik még a Lakers és a Mavericks találkozója is.