Nemzetek Ligája: Újabb szenzáció Anglia ellen?

június 13, 2022

A nyár elején a Nemzetek Ligája az a sorozat, amely a legtöbb izgalmas szolgáltatja az online fogadás világában. A magyar szurkolók számára a legfontosabb esemény a válogatott kedd esti mérkőzése lesz. Marco Rossi gárdája Wolverhamptonban lép majd pályára, az étvágy pedig a jó eredmények nyomán egyre nagyobb. Nem tudhatjuk azonban, hogy Marco Rossi változtat-e majd az összeállításon, erre talán azért lehet majd szükség, mert kevesebb mint két hét alatt ez már a negyedik találkozója lesz a válogatottnak. Gulácsi Péter eltiltása miatt nem léphet majd pályára, de eredetileg is az volt a terv, hogy ezt a meccset Dibusz Dénes kapja. 

A kapuban Dibusz, fogadás kötésben pedig mi szolgáljuk majd a biztonságot. Köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a magyar válogatott aktuális mérkőzésére, és ha nem is jön be a tipped, 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétet!

A legjobb oddsok más meccseket is izgalmassá tehetnek. Az A-ligában hétfő este két nagyon izgalmas találkozót rendeznek. Talán meglepetésnek számít, hogy Dánia és Ausztria az első két helyet bitorolva küzd majd az 1-es csoportban, míg a francia-német találkozón főleg előbbi együttesnek kell iparkodnia a pontokért. Kedd este pedig a magyar válogatott meccse mellett a Lengyelország-Belgium és a Németország-Olaszország találkozó is remeknek ígérkezik. 

A sportfogadás mellett a Nyerő Széria tippjátékunkat is ajánljuk. Válaszolj helyesen a napi kérdésekre és nyerj ingyenes fogadásokat!