Online fogadás: Idén először lép pályára a brazil Seleção

június 4, 2021

A tavaly novemberi világbajnoki selejtezők óta nem láthattuk a pályán a brazil válogatottat, ez az áldatlan helyzet változik meg magyar idő szerint szombat hajnali fél háromkor, amikor Neymarék Ecuador ellen végre ismét felhúzhatják a címeres mezt a vb-selejtezők ötödik fordulójában. A találkozóra 25%-os élő nyereménynövelő promócióval készülünk, megtisztelendő a nagy visszatérőket.

Másik hétvégi mérkőzésünk, melyre érvényes ez az ajánlat, az angol klubfutballhoz kapcsolódik, hiszen a Nemzeti Ligában eldől, a bajnok Sutton United FC mellett melyik lesz a másik klub, amely az őszt a League Two-ban, a profik közt kezdheti meg? A lehetőségért a National League alapszakaszában 2-7. helyen végzett csapatok küzdenek meg, szombaton a League Two-ból 2019-ben kizuhant Notts County a legutóbb 2018-ban búcsúzott Chesterfield FC-vel találkozik, vasárnap pedig a 2017 óta az ötödik vonalban senyvedő Hartlepool United meccsel a kis, meglepetésre rájátszást érő helyre befutott Bromley FC-vel – ez a vasárnap délutáni tipikus alacsonyabb osztályú angol derbi lesz 25%-os élő nyereménynövelő ajánlatunk másik kiválasztottja. A Bromley húzóemberei rutinos, 30 feletti, egykor magasabb szinteken szerepelt labdarúgók, a csapat akkor táltosodott meg igazán, amikor tavasszal Andy Woodman került az élére: a jelenlegi angol szövetségi kapitány, Gareth Southgate legjobb barátja az Arsenal FC kapusedzői posztját hagyta ott a Bromley kedvéért márciusban. Woodman fia, a szintén kapus Freddie is érdekelt volt az idei rájátszásban, mint a Swansea City hálóőre, a Wembley-ben a Premier League-szereplésért rendezett playoff-finálét azonban csapatával elvesztette a Brentford ellenében. Vasárnap meglátjuk, édesapja vezetőedzőként nagyobb szerencsével jár-e.

A hétvége a labdarúgás mellett a teniszről és a jégkorongról is szól az online sportfogadás rajongói számára, hiszen szombaton és vasárnap rendezik Rigában a hokivilágbajnokság elődöntőit és döntőjét, valamint bronzmérkőzését. Az utolsó négy találkozó kapcsán is érdemes kihasználni a jégkorong-vb tippversenyünk nyújtotta extra készpénzszerzési lehetőséget, miközben az Egyesült Államok, Kanada, Finnország és Németország legjobb jéghokisainak küzdelmei zajlanak. Tobzódhatnak a hétvége folyamán a tenisz fogadás elkötelezettjei is, a French Open férfi, női, páros és vegyespáros mérkőzései a legjobb oddsok mellett biztosítanak több tucatnyi lehetőséget a játékra, és persze arra is, hogy 8 millió forint összedíjazású fogadás bajnokságunk résztvevői a ranglistán előreléphessenek.