Online sportfogadás: Átadják a szezon első európai kupáját

május 18, 2022

Közeledik a nyár, ezt pedig az idő melegedése mellett az is mutatja, hogy hamarosan gazdára talál majd fociban az első nemzetközi kupa. Ma rendezik ugyanis az Európa Liga döntőjét, mégpedig a Rangers és a Frankfurt részvételével. A meccsnek a Sevilla stadionja ad majd otthont, és bizony komoly küzdelemre lehet számítani, mi pedig ismét nem hagyunk titeket cserben a legjobb oddsok tekintetében.

Két olyan csapat jutott a döntőbe, melyek bár nagy múltra tekintenek vissza, ám az utóbbi időszakban kevés nemzetközi sikerben volt részük. Előzetesen némileg a Frankfurt tűnik esélyesebbnek, a skótok menetelését látva azonban nem lenne meglepő, ha ismét meglepetést tudnának okozni. Erre a találkozóra természetesen egy különleges ajánlattal is készülünk a klasszikus értelemben vett sportfogadás mellett: tippeld meg az első gólszerzőt, valamint a találat pontos idejét, és nyerj akár 8 millió forintot!

Az újonnan fogadók ráadásul most egy különleges könnyítést is kapnak. Ha szerda estig regisztrálsz az Unibetre, nemcsak egy 10 000 Ft értékű üdvözlő bónusz üti a markod, hanem biztosítással fogadhatsz az EL-döntőre. Tehát ha nem jön be a tipped, 10 000 Ft-ig visszatérítjük a pénzt. 

A Telekom Veszprém is közelebb kerülne a nemzetközi sikerhez, így a kézilabda fogadás is tartogat majd izgalmakat a szerdai napon. A negyeddöntő első meccse álomszerűen alakult az Építők számára. 36-29-re nyerte meg a találkozót Momir Ilics csapata, ezzel pedig hatalmas lépést tettek a kölni Final Four felé. Ráadásul a dán csapatnál jónéhány sérült is van, ettől független azonban biztosra semmiképpen sem lehet menni, az első perctől koncentrálni kell majd.