Online sportfogadás: Átlagos futballhétvége az NBA All Star-gála árnyékában

február 18, 2022

Természetesen a cím kissé túlzás, hiszen a hétközi meccsdömping után, szombaton és vasárnap is akad majd megannyi remek összecsapás, ám klasszikus rangadó igencsak kevés. A Barcelona Valencia vendégjátéka különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a katalánoknak kevesebb mint három nap áll rendelkezésükre, hogy kipihenjék magukat a Napoli elleni Európa Liga-párharc odavágója után, ráadásul – az oddsok alapján – különösen kiélezett mérkőzés vár majd Xavi csapatára.

Hasonló a helyzet Dortmundban: a BVB nem elég, hogy hazai pályán alaposan leégett a Glasgow Rangers ellen, még a Bundesligában is rangadóra készülhet. Igaz, a Borussia Mönchengladbach pocsékul szerepel idén, mégis megizzaszthatják a Haaland nélkül felálló sárga-feketéket. A hétvége legnagyobb derbije kétségkívül a torinói csatározás lesz, melynek során a Juventus fogadja a Torino gárdáját: a futball fogadás rajongói inkább a „Zebrák” győzelmében reménykedhetnek, ám a „Bikákat” sem szabad leírni. Az Unibet tovább fokozza a presztízsmeccsek izgalmát, hiszen mind a három mérkőzésre 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz, valamint élőben nézheted a pályán zajló csatározást az Unibet TV-n, így akár egy-két élő fogadás megkötésére is jó esélyed nyílik!

Szívesen fogadnál egy rendkívül látványos sporteseményre, ahol az adott sportág legjobbjainak játékán ámulhatsz és elképesztő megmozdulásokat láthatsz? Az NBA All Star-hétvége lényege a nézők kiszolgálása, méghozzá izgalmas versenyekkel, kihívásokkal és kiegészítő műsorokkal, valamint egy gálamérkőzéssel, amelyen a liga legnagyobb sztárjai vesznek részt. Az egyik csapatot LeBron James, míg a másikat Kevin Durant vezeti harcba, a kosárlabda fogadás hívei pedig akár az összecsapás végkimenetelét is megtippelhetik. Kicsit segítünk: Durant még soha nem nyert csapatkapitányként „King” James ellen…