Online sportfogadás: Élesedik a helyzet a topligákban

április 8, 2022

A hétvége rendre a topligákról szól a sportfogadás terén, mi pedig szokás szerint a legjobb oddsokat kínáljuk a legszínvonalasabb meccsekhez. Kezdjük ezúttal a spanyol pontvadászattal, ahol mondhatnánk, hogy hatalmas a két gigász, a Real Madrid és a Barcelona küzdelme, de ez azért nem feltétlenül igaz, hiszen bár a Barca egyre jobb formában van, és meg is nyerte az El Clásicót, a bajnoki versenyfutásból idén szinte biztosan a Real kerül majd ki győztesen.

Hétvégén mindkét csapat pályára lép, a Királyi Gárda ellenfele a 14. helyen álló Getafe lesz, míg a Barca a kiesésre álló Levante ellen küzd a pontokért. Utóbbi meccset - sok egyéb találkozó mellett - élőben nézheted az Unibet TV-n, ráadásul erre a találkozóra 25%-os nyereménynövelővel fogadhatsz. 

Élesedik a helyzet a Premier League-ben is, a foci fogadás legfontosabb eseménye a hétvégén a Manchester City és a Liverpool rangadója lesz. Egyáltalán nem túlzunk akkor, mikor azt mondjuk, hogy két korszakos csapatról van szó, amelyek ráadásul idén is elképesztően izgalmas harcot vívnak a bajnoki címért. Erre a találkozóra egy különleges fogadási ajánlattal is készültünk: Tippeld meg a meccs első gólszerzőjének személyét, a gól pontos idejét és nyerj akár 8 millió forintot!

Nem ez lesz persze az egyetlen izgalmas derbi a hétvégén. A Manchester United az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a négybe kerülést illetően, így az Everton ellen sem fér bele nekik a botlás. Az Arsenal ellenfele pedig a Brighton lesz, és bár jó helyzetben vannak Arteták, ez könnyen megváltozhat, ha a Crystal Palace elleni vereséghez hasonló botlások jönnek.