Online sportfogadás: Ötkarikás végjáték

augusztus 5, 2021

Két versenynap van hátra a tokiói ötkarikás játékokból, vagyis jöhetnek a döntők! A kosárlabda fogadás megszállottja vagy? Vagy inkább a kézilabda érdekel? Esetleg a magyar érdekeltségű vízilabda meccsekre megadott sportfogadás oddsok közül válogatnál? Az Unibet kínálatában mindezeket megtalálhatod, akárcsak a rendkívül látványos szabadfogású birkózás összecsapásait és az atlétika versenyeket. Fogadj az ötkarikás játékok bármelyik három eseményére legalább 3500 Ft értékben és máris egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Ami a magyar érdekeltségű eseményeket illeti: kajak-kenuban tovább folytatódhat a Nyerő Széria, de a medencében is nagyon szoríthatunk a női és férfi pólósainknak egyaránt! Öttusában Marosi Ádám villanhat meg, míg a szabadfogású birkózók között a dagesztáni származású, világbajnoki harmadik helyezett, honosított Muszukajev Iszmailban bízhatunk. Reméljük, az egyéni érmek mellett, egy csapat (arany)érem is összejön a tokiói játékok hajrájában. 

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!