Online sportfogadás: Újabb Messi-Suárez párbaj, Eb-izgalmak

június 18, 2021

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy fantasztikus futballhétvégének nézünk elébe, az élő sportfogadás rajongói számára pedig szinte folyamatos lesz az „ellátás”, már ami a focimeccseket illeti. Ezért is érdemes kihasználni az Eb-nyerő széria játékunkban rejlő lehetőségeket, nézzük, melyek lesznek a következő napok leginkább várt találkozói!

Péntek este a történelmi és aktuálpolitikai témákkal erősen terhelt Anglia–Skócia összecsapásra kerül sor az Európa-bajnokság D csoportjában, Gareth Southgate tanítványai a londoni Wembley-ben fogadják az első fordulóban, hazai pályán bizony leégett skót brigádot. 2016-ban ugyanezen a helyszínen, Southgate szövetségi kapitánysága hajnalán világbajnoki selejtezőn 3–0-s angol győzelem született, az akkori együttesből Kyle Walker, John Stones, Jordan Henderson, illetve az első fordulóban a horvátok ellen győztes gólt szerzett Raheem Sterling ma is a nemzeti csapat rendelkezésére áll. Magyar idő szerint hajnali kettőkor indul útjára a labda Brazíliavárosban az Argentína–Uruguay mérkőzésen, a Copa América keretein belül ismét szembetalálkozik a 2020–2021-es idényben a spanyol bajnoki címért küzdött Lionel Messi, és Luis Suárez. Mint tudjuk, a nagy párbajt klubszinten az uruguayi gólvágó nyerte, a két nemzeti válogatott találkozóját Dél-Amerikában az angol-skót viadalhoz hasonló érdeklődés, és persze felfokozott hangulat övezi.

Szombat délután aztán Budapesten is tetőfokára hág a fociláz a Magyarország–Franciaország mérkőzéssel, aztán Münchenben a csoport másik meccsén a továbbjutás kérdését alapvetően meghatározó Portugália–Németország találkozóra is sor kerül. Vasárnap pedig az Eb-csoportkör harmadik fordulója kezdődik meg: először az A csoportban derül ki, hogy a már továbbjutott olaszok mellett kik örülhetnek majd a svájci-walesi-török trióból – aki úgy érzi, tudja a választ, ne habozzon bekapcsolódni a futball fogadásba, különösen, hogy ennek révén a 300 millió forintos nyereményalapú Eb-sorsolásban is részt vehet!