Online sportfogadás: Úton a triplázás felé

június 2, 2023

Pep Guardiola olyasvalamit hajthat végre, ami korábban csak Sir Alex Fergusonnak sikerült: angol csapattal triplázhat és húzhatja be a Bajnokok Ligáját. A Premier League-elsőség már zsebben, az igazán nagy feladat előtt azonban még jön egy hazai döntő, amelyen a városi rivális Manchester United lesz Haalandék ellenfele. A United harmadik helye jó teljesítménynek nevezhető a bajnokságban, a Ligakupát pedig már megnyerték, így egy újabb sikerrel szép szezont zárhatna Erik ten Hag csapata. Az általunk kínált legjobb oddsok alapján a City az esélyes, de minden bizonnyal izgalmas meccsre számíthatnak a foci fogadás kedvelői, még a hosszabbítás sem kizárt. 

Velünk most sem maradsz le a legizgalmasabb percekről: válaszolj helyesen a döntővel kapcsolatos kérdésekre és vidd el a részed a 10 millió Ft nyereményalapból!

Kézilabdában mindenki Budapestre figyel majd, hiszen a magyar fővárosban rendezik a női Final Fourt, a sorozat története folyamán először két magyar csapat részvételével. Egy ilyen tornán már nincs egyértelmű mérkőzés, de így is elmondható, hogy a Győrnek lesz némileg nehezebb dolga a címvédő Vipers ellen. A Fradi pedig a negyeddöntő után ismét történelmet írhat, ehhez a dán Esbjerget kell legyőzniük.