Online sportfogadás: Őrületes utolsó fordulók a topligákban

május 21, 2021

Az élő fogadás rajongói számára igazi kánaán jön el a hétvégére, hiszen utolsó fordulóikhoz érkeztek az európai csúcsbajnokságok, melyek közül többet a verseny tisztasága és az izgalmak végsőkig fokozása érdekében azonos időben rendeznek. A szombat délután például a német Bundesligáé, melyben a 34. forduló összes mérkőzését fél négyes kezdéssel rendezik meg: bajnok a Bayern München, megmentette a Herthát a kieséstől Dárdai Pál, a dobogó harmadik fokáért, valamint az utolsó előtti kieső, illetve a 16., osztályozós hely elkerüléséért viszont még éles a verseny!

Aki a futball fogadás szempontjából az angol Premier League-et részesíti előnyben, a vasárnap délután öt órát vésse be emlékeztetői közé, hiszen ekkor kezdődik a 38. forduló mind a tíz mérkőzése: a játéknap fő kérdése, ki fér fel végül a dobogó alsó fokára Chelsea-Liverpool-Leicester City trióból? A francia Ligue 1-ben a legjobb oddsokat kereső játékosaink vasárnap este kilenc órától izgulhatnak, hiszen a Lille OSC egyetlen utolsó lépésre van attól, hogy megfossza trónjától az elmúlt három idény bajnokát, a Paris Saint-Germaint, míg a Stade Reimstől az FC Nantes-ig hat együttes igyekszik elkerülni, hogy a 18., osztályozós helyen végezzen a lefújás után. Olaszországban nem ragaszkodnak az azonos időben rendezés elvéhez, hiszen mind a bajnok kiléte, mind a három kieső pozíció birtokosa biztossá vált mostanra, az AC Milan, a Juventus FC, az Atalanta és a Napoli azonban még küzdenek egy utolsót, hogy elosszák egymás közt a 2-5. helyeket – különösen pikáns lesz tehát a vasárnap esti Atalanta–AC Milan találkozó, igazi ünnep az olasz labdarúgás, és az online fogadás szerelemesei számára is!

Különösebb motivációra ajánlataink kihasználásához talán nem volna szükség, mi azonban a spanyol La Ligából mégis kijelöltünk két mérkőzést, melyekre érvényes 25%-os élő nyereménynövelő ajánlatunk: péntek este a Levante UD–Cádiz CF, szombaton pedig a Real Valladolid–Atlético Madrid meccsre hívjuk fel a figyelmet ily módon. Utóbbi esetében mindkét csapat vállát óriási győzelmi kényszer nyomja, bár ellenkező előjellel, hiszen a Valladolid számára kizárólag a három pont jelenthetne esélyt az élvonalban maradásra, az Atlétinek pedig a diadal 2014 után újra bajnoki trófeát érne, a címvédő városi rivális Realt megelőzve.