Online sportfogadás: A BL-döntő után is Párizsra kell figyelnünk

május 31, 2022

Véget ért az európai futballszezon legjelentősebb része, minden kupa gazdára talált, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének izgalmas események az online sportfogadás világában. Itt van például a francia nyílt teniszbajnokság, a salakos Grand Slam ráadásul már a második heténél jár. 

A keddi napon két hatalmas rangadó jön a legjobb oddsok társaságában. Rafael Nadal és Novak Djokovic összecsapását talán külön nem is kell méltatni, két hatalmas legenda játszik majd, és bár Djokovic van jobb formában, Párizsban sosem lehet leírni Nadalt. Ezen kívül pedig jön még az Alcaraz-Zverev találkozó is. 

Nem csak a teniszezőknek ütheti nyeremény a markát. Iratkozz fel a fogadás bajnokságunkra, fogadj a torna meccseire és gyűjts pontokat! Ha az első 50 közé kerülsz, extra pénznyeremény üti a markod.

Kedden folytatódik az NHL is. Egyetlen párharc folyik jelenleg, a Carolina Hurricanes és a New York Rangers csörtéje, itt azonban egyenesen döntő mérkőzés következik. Szinte végig felváltva nyerték a meccseket a csapatok, így nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az online fogadás egyik legizgalmasabb eseményével van dolgunk. 

Ha egyéb sportágak és a kínálat több meccse is érdekel, köss egy fogadást kötésben és növeld a nyereményedet akár 30%-kal!