Online sportfogadás: A cseh után a svájci bajnok lesz az FTC ellenfele

augusztus 17, 2021

Két csapat, amely igazán domináns teljesítményt nyújtva állhatott fel hazája bajnoki dobogójának legfelső fokára a tavalyi szezonban. A Young Boys nem kevesebb mint 31 ponttal előzte meg az FC Basel-t, míg a Ferencváros kereken 20 egységgel végzett a PAFC előtt, most pedig jöhet a svájci és a magyar aranyérmes csörtéje, aminek hallatán a sportfogadás és az FTC rajongói máris elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket… Érkezhet az újabb vaskos meglepetés?

A Fradi eddig erőn felül teljesít a Bajnokok Ligája selejtezőjében, valamint a szerencse is segíti a „zöld sasokat”, akik kiejtették a remek erőkből álló, regnáló cseh bajnok Slavia Praha-t – pedig az oddsok alapján nem ők voltak a párharc esélyesei… Nehéz megmondani, hogy a Young Boys acélosabb-e, mint a prágai gárda, mindenesetre most sem Peter Ströger csapata a favorit, de a zöld-fehérek ismét meglepetést okozhatnak, akár már idegenben is.

A hazai érdekeltségen kívül is rengeteg remek mérkőzést kínál a BL play-off köre, vagyis indulhat a futball fogadás! Monaco, Red Bull Salzburg, Benfica, PSV – természetesen, a nagycsapatok meccseire is érvényesek a legjobb oddsok, sőt az öreg kontinens kupasorozataira vonatkozó promóciónk ugyanúgy aktív a mindent eldöntő párharcok ideje alatt is. Fogadj legalább 3500 Ft értékben egy labdarúgó Bajnokok Ligája, Európa Liga, vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre a Fogadásépítővel és egy 1500 Ft értékű élő fogadás üti a markodat!