Online sportfogadás: A Derby della Madonnina tétje a szuperkupa

január 18, 2023

Rengeteg sportesemény közül válogathatunk a hét közepén: a futball fogadás rajongóira két remek rangadó vár, de a magyar férfi kézilabda-válogatott középdöntős mérkőzéseiről sem érdemes lemaradni, míg Melbourneben javában zajlanak az Australian Open első mérkőzései. 

A Milan és az Inter összecsapása mindig kiemelt figyelmet élvez, most azonban nem egy egyszerű Serie A meccsről van szó, az Olasz Szuperkupa döntőjében ütközik meg Milánó két sztárcsapata. A találkozónak a szaúd-arábiai King Fahd Stadion ad otthont, az oddsok pedig – hacsak egy hajszállal is, de – a Nerazzurri sikerét prognosztizálják. Persze, ehhez a bajnoki címvédő Rossonerinek is lesz egy-két szava!

Angliában szintén két nagycsapat akaszkodik össze: a Manchester City legutóbb elbukta a városi rangadót az ősi rivális MU ellen, míg a Tottenham szintén csúnyán megégett: az észak-londoni derbin az Arsenal zsebelte be mind a három pontot. Ráadásul ezen a mérkőzésen sem a sokat kritizált Antonio Conte gárdája az esélyes…

Sajnos, a magyar férfi kézilabda-válogatott is az esélytelenek nyugalmával várhatja a Svédország elleni találkozóját. A középdöntőben három mérkőzést játszik a Chema Rodríguez dirigálta csapat, amely vereséggel búcsúzott a csoportkörtől. Reméljük, ezúttal nem igazolódik be a egjobb oddsok jósolta papírforma és a magyar fiúk Svédország, Brazília, valamint a Zöld-foki Köztársaság válogatottja ellen is begyűjtik mind a két pontot. 

Néhány földrésszel és pár ezer kilométerrel arrébb, Novak Djokovic a tizedik Australian Open sikerére pályázik, az efelé vezető út első lépését pedig már meg is tette a szerb szupersztár. Kövesd figyelemmel az év első Grand Slam tornájának mérkőzéseit és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel az Australian Open első hetében! Sőt, vegyél részt az ausztrál nyílt teniszbajnokság fogadás bajnokságán és zsebelj be óriási nyereményeket!