Online sportfogadás: A felkészülés jegyében

október 31, 2022

Hamarosan kezdődik a foci vb miatt novemberre előrehozott női kézilabda Európa-bajnokság, épp ezért a csapatok már gőzerővel készülnek. A magyar válogatott ennek jegyében a mai napon Németországgal csap össze. Golovin Vlagyimir együttese szombat este Romániát múlta felül, így joggal reménykedhetünk a jó folytatásban, mi pedig most is a legjobb oddsok társaságában készülünk a meccsre. 

A válogatott derbik forgatagában se feledd el, hogy még mindig nyerhetsz az Unibettel: december végéig minden hónapban kisorsolunk 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül! Ehhez pedig mindössze arra van szükséged, hogy 1500 Ft-ot megforgass az Unibet bármely termékén. 

A foci fogadás sem csak a világbajnokságon lesz majd izgalmas, hátra van még a Bajnokok Ligája utolsó fordulója. Igyekszünk most olyan meccseket ajánlani, ahol továbbra is a továbbjutás a tét, hiszen ezek a legizgalmasabbak az élő fogadás szempontjából. Ennélfogva  mindenképp ki kell emelnünk a D csoportot, hiszen itt még mind a négy csapatnak esélye van a továbbjutásra. A Marseille-Tottenham meccsen a londoni gárda már egyetlen ponttal bebiztosíthaná a tavaszi folytatást, a franciáknak viszont győzelemre van szükségük. A szerdai napról pedig az AC Milan és a Salzburg meccse emelhető ki, ami valóban ki-ki találkozó, a győztes kvalifikálja magát a legjobb 16 közé. 

A Bajnokok Ligája mindig izgalmasabb a tippjátékunkkal: válaszolj helyesen a kérdésekre, és vidd el a részed a 8 millió Ft nyereményalapból!