Online sportfogadás: A Fradi legnagyobb erőpróbája következik

szeptember 14, 2022

A keddi Bajnokok Ligája-találkozók után jöjjenek a szerdai BL-csörték, ahol magyar érdekeltségben sincs hiány: a futball fogadás rajongói az R. Madrid és az RB Leipzig, valamint a Manchester City és a Borussia Dortmund meccseket várhatják leginkább. A lipcsei csapatban Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is ott lehetnek a kezdőben, ráadásul a „vörös bikáknak” nyerniük kellene a „királyi gárda” ellenében, miután vereséggel indították a csoportkört. 

A Juventus-Benfica és a Chelsea-Salzburg mérkőzések kapcsán is érdemes átböngészni az oddsok listáját. 

Csütörtökön minden a Fradiról szól majd. A magyar bajnok erősen kezdte az Európa Liga csoportkörét: hiába tűnt úgy a sorozat elején, hogy az FTC-től már a pontszerzés is bravúr lenne a „H” jelű kvartettben, a „zöld sasok” rácáfoltak a kritikus hangokra és hazai pályán – a meccs túlnyomó részét emberhátrányban töltve – legyőzték a török bajnok Trabzonspor csapatát. A Monaco szintén nyert – idegenben, a Crvena Zvezda ellen –, a legjobb oddsok alapján pedig a zöld-fehérekkel szemben is jó esélyekkel indulnak a hercegségiek – ismét extra teljesítmény kell tehát az FTC-től.

Tökéletes lehetőség lehet ez a mérkőzés egy élő fogadás megkötésére: fogadj legalább 3000 Ft értékben és vesztes fogadás esetén visszatérítjük a téted 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában!

A válogatott szünet előtti időszak futballünnepe ez a hét, így most minden 1500 Ft értékű fogadás után esélyed nyílik arra, hogy megnyerd a 100 darab 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás egyikét!