Online sportfogadás: A Győr hazai pályán jutna be a Final Fourba

május 6, 2022

A foci fogadás terén is lesznek izgalmas események, ám a kézilabda és a kosárlabda némileg elviheti a fókuszt. 

A Győri Audi ETO idegenben döntetlent játszott a Brest Bretagne ellen, így minden adott ahhoz, hogy a győri lányok bejussanak a Bajnokok Ligája négyesdöntőjébe. Ehhez azonban mindenképpen javulni kell majd, hiszen a bresti mérkőzésen rengeteg hiba csúszott a játékba. Bízhatunk abban, hogy például Stine Oftedal nem tud majd még egyszer olyan rosszul játszani, mint múlt héten.

Ha ismersz győri szurkolókat, hívd meg őket hozzánk! A barátaid meghívásával akár 75 000 Ft bónusz ütheti a markod, a barátaidat pedig nagyvonalú üdvözlő bónusz várja. A magyar érdekeltségű párharc mellett az Esbjerg-CSM Bukarest párharc is izgalmasnak ígérkezik. 

Hétvégén folytatódik az NBA rájátszása is, mi pedig az amerikai sportok rajongóit is a legjobb oddsok széles választékával várjuk. Szombaton a Philadelphia 76ers próbálja csökkenteni a hátrányát a Miami Heat ellen, míg a Boston Celtics és a Milwaukee Bucks egálról indul. 

Vasárnap este pedig a Dallas Mavericks és a Phoenix Suns mérkőzik meg egymással, utóbbi meccsre ráadásul 10%-os nyereménynövelővel köthető sportfogadás, ráadásul ne feledd: a találkozókat most is élőben nézheted az Unibet streaming platformján.