Online sportfogadás: A harmadik hely a tét

október 26, 2020

Szerdán a Dinamo Kijevet fogadja a Ferencváros a Bajnokok Ligája második fordulójában. Túlzás nélkül állítható, hogy mindkét csapat számára rendkívül fontos ez a mérkőzés, hiszen a csoport harmadik helye – és ezzel a tavaszi Európa Liga szereplés – lehet reális cél az ukránok, illetve a zöld-fehérek számára is. Az oddsok alapján a Dinamónak van nagyobb esélye elcsípni ezt helyezést, ugyanakkor joggal bízhatunk abban, hogy Rebrov kitalál valamit volt csapata ellen.

Az Unibet szokás szerint rengeteg extrával készül a mérkőzésre. Kockázatmentes élő fogadás és ingyenes fogadások várnak a játékosokra a legjobb oddsok mellett. A hagyományos értelemben vett sportfogadás mellett érdemes kihasználni ezeket az ajánlatokat is.

Fontos részlet, hogy a promócióban résztvevők számára minden Fradi gól megtérül egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás formájában – ez még egy ok arra, hogy együtt szurkoljunk a magyar bajnok sikerének.

Bár a fókusz ezen a héten is a Bajnokok Ligája meccseken és azon belül az FTC szereplésén van, az online sportfogadás rengeteg más lehetőséget is tartogat. Nézz szét a kedvenceid között!