Online sportfogadás: A jégkorong-vb mellett terítéken a foci

május 25, 2021

A lettországi jégkorong-világbajnokság A-csoportjában ma Nagy-Britannia–Dánia, illetve Svájc–Svédország összecsapásokra kerül sor, a tornához kapcsolódóan ajánljuk játékosaink figyelmébe 3,2 millió forint összedíjazású tippjátékunkat is.

A labdarúgás fogadás rajongói számára sem szünnap azonban ez a kedd, hiszen a szomszédos országokban izgalmas szezonvégi derbiket rendeznek! Belgrádban a Kup Srbije, azaz a Szerb Kupa döntőjében a két örök rivális fővárosi sztáralakulat, a Crvena Zvezda és a Partizán mérkőznek meg a trófeáért, melyet a Vörös Csillag eddig háromszor, a fekete-fehérek viszont már hétszer nyertek el. Miután az elődöntőben a magyar válogatott Filip Holenderrel a soraiban a Partizán kiütötte a címvédő újvidéki Vojvodinát, most Alekszandar Sztanojevics együttese megakadályozhatja, hogy a bajnoki cím fájdalmasan sima megszerzése után a Crvena Zvezda Dejan Sztankoviccsal az élen duplázni tudjon – a Vörös Csillagnak ez, akármilyen hihetetlen, a 2006–2007-es idény óta nem sikerült.

Szlovéniában ezalatt szintén kupadöntőre kerül sor, Koperben az NK Celje és az Olimpija Ljubljana közt dől el a trófea sorsa. A függetlenség óta hatszoros bajnok és hatszoros kupagyőztes fővárosi zöld-fehérek borzasztó májusi bajnoki hajrájuk végén lecsúsztak a dobogó alsó fokára, ma este lehetőségük lesz valamelyest kikalapálni elszúrt szezonjuk végét. A Celje játékosai sokkal bíztatóbb formában várják a finálét, azt azonban ők is tudják, a csapatot régi átok sújtja a hazai kupadöntőket tekintve: eddigi kilenc döntőjéből mindössze egyet, a 2005-öst tudta megnyerni az együttes, nagy kérdés, a tizediket milyen eredménnyel zárják?

Kolozsvárott kedd este zárul a bajnoki idény rájátszása a bajnoki címet már elnyert CFR Cluj, valamint a biztos második vendégcsapat, a bukaresti FCSB számára, és bár elvileg tétje nincs a mérkőzésnek, parázs, háromesélyes összecsapásra számíthatunk, a szurkolók, és persze a sportfogadás rajongóinak örömére. A Vasutasok zsinórban a negyedik bajnoki címüket ünneplik, köszönhetően többek között az időközben románná honosított portugál csapatkapitánynak, Mário Camorának, illetve a csapat eszének, irányítójának, Ciprian Deacnak.