Online sportfogadás: A két legnagyobb esélyes találkozik a BL-ben

április 10, 2023

Magabiztos győzelemmel indíthatja a hetet az FC Barcelona, amely hazai pályán fogadja a Girona gárdáját: a legjobb oddsok alapján kétség sem férhet a gránátvörös-kékek győzelméhez. 

Persze most nem a Barca meccse lesz a hét elejének nagy durranása a labdarúgás fogadás rajongói számára. Kezdődnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, méghozzá egy valódi csúcspárosítással. A Manchester City-Bayern München találkozó a sorozat fináléjának is beillene, Pep Guardiola és Thomas Tuchel csapatainak összecsapása kétségtelenül a negyeddöntők legkomolyabb mérkőzése. Vajon Tuchel teljesíti, amit – a vezetőség szerint – Julian Nagelsmann nem tudott volna? Esetleg Guardiola végre megtöri a saját BL-átkát? Vagy ismét elvérzik az elitligában a katalán tréner? A manchesteri odavágó jó pár kérdésre választ adhat, főleg, ha a hazai csapat hozza az elmúlt meccsein mutatott lehengerlő játékot.

Az Internek muszáj javulnia, ha túl akar jutni a remek formában lévő Benficán: a Nerazzurri gyengélkedik az elmúlt időszakban, a Serie A-ban veszélybe kerülhet az első négy hely egyikének megszerzése is. A BL-ben már kipipáltak egy portugál csapatot az olaszok, a piros-fehérek azonban keményebb diónak tűnnek. A Sasok nagy előnnyel vezetik hazájuk bajnokságát, habár legutóbb vereséget szenvedtek (éppen a Porto ellen), mégis egyértelműen esélyesek a győzelemre az odavágón, az Estádio da Luzban – az oddsok is ezt támasztják alá.

Fogadj a legizgalmasabb Bajnokok Ligája-meccsekre, valamint vegyél részt ingyenes BL-tippjátékunkban és zsebelj be óriási nyereményeket!