Online sportfogadás: A középdöntőnél jár a női kézi Eb

december 14, 2020

Lányaink a C csoport második helyezettjeiként, 1-2-es mérleggel, de jó gólkülönbséggel jutottak a középdöntőbe, ahol a 2. csoportba kerültek. Szombaton, vagyis december 12-én a német válogatott ellen léptek pályára a dániai Koldingban, ahol 32-25-re kikaptunk a németek elleni mérkőzésen. A találkozón csak egyszer vezettünk, a meccs legelején, utána folyamatosan a hátrányt próbáltuk ledolgozni, sikertelenül. Hétfőn ismét pályára lépünk szomszédaink, a D csoport harmadik helyén záró román hölgyek ellen, remélhetőleg több sikerrel. Kedden pedig a norvégok ellen játszunk, akik igazán kemény dió lesznek.

Az izgalmas mérkőzések mellé az online sportfogadás is remek lehetőségekkel kecsegtet, ugyanis az Unibet promóciójában kockázatmentes élő fogadás megkötésére van lehetőség. Ha legalább 3500 forint értékben köttetik élő sportfogadás a magyar női kéziválogatott hétfői vagy keddi meccsére, és a tipp nem jön be, akkor a tétet 3500 forint bónuszpénz formájában téríti vissza az Unibet. Ez a remek oddsok mellé kihagyhatatlan ajánlat.

Persze lányaink meccsei mellett a legjobb oddsok várnak a legnagyobb sportágakra, esportokra, valamint virtuális kaszinót, pókert és bingót is találsz az Unibeten!