Online sportfogadás: A legnagyobb esélyesek is bukhatnak Párizsban

május 29, 2023

A napokban kezdődött az év második tenisz GS-tornája, Párizsban pedig már az első napokban sem leszünk híján az izgalmas találkozóknak. Az online fogadás szakértői talán már fel is készülhettek arra, hogy mindenről egy-egy bréklabda dönt majd. 

Hétfőn a női és a férfi versenyben is remek mérkőzésekre kerül sor. Felix Auger-Aliassime Fabio Fognini elleni találkozója a nap egyik fénypontja lehet, hiszen két kifejezetten labdaügyes játékosról van szó, akik szeretnek közönségszórakoztató mérkőzéseket játszani.  Novak Djokovic a szerb-amerikai Kovacevic ellen lép pályára, így egy olyan játékos lesz ellenfele, aki már többször is volt edzőpartnere. Minden bizonnyal most sem lesz sokkal nehezebb dolga. 

A French Openre több remek ajánlattal is készülünk. A tornára indított fogadás bajnokság során az 50 legjobb játékos 8 millió Ft-os extra nyereményen osztozik. Iratkozz fel, kezdj fogadni és a nyertes fogadásaid után ranglistapontokat kapsz. Minél előkelőbb helyet foglalsz majd el a tabellán, annál nagyobb extra nyeremény üti majd a markod.

A női versenyben is jó meccsekre készülhetünk. A 24. kiemelt Marta Trevisan a korábbi éljátékos, Elina Svitolina ellen küzd, az egykori GS-győztes Jelena Ostapenko pedig a cseh Tereza Martincovával szemben lép pályára - könnyen belátható, hogy egyikőjüknek sem lesz egyszerű dolga. De egy magyar érdekeltségű találkozóra is figyelhetnek a tenisz fogadás kedvelői, Gálfi Dalma ellenfele az orosz Gracheva lesz az első fordulóban. 

Légy résen a French Open első kilenc napjában: fogadj élőben a torna egyik meccsére és vágj zsebre 25 százalékkal megnövelt nyereményt!