Online sportfogadás: A nagycsapatok is beszállnak a BL-buliba

augusztus 1, 2022

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, elkezdődött az NB I, lassan elindulnak a topligák, miközben a nemzetközi kupák selejtezőjében már a harmadik fordulót rendezik hét közben. Patinás csapatokból és izgalmas gárdákból eddig sem volt hiány, most viszont még izgalmasabbá válhat a futball fogadás, hiszen megérkeznek az igazi nagyvadak. A keddi Bajnokok Ligája játéknapon jó pár ismerős arcot láthatunk majd!
A Sheriff Tiraspol tavaly nagyot dobott, most a Viktoria Plzen ellen kell jól teljesítenie, hogy a play-off körbe jusson. Ide vágyik a Dinamo Zagreb és a májusban Európa Liga döntőt vívó Glasgow Rangers is: előbbi a Ludogorec, míg utóbbi a Royale Union Saint-Gilloise ellenében pályázik jó eséllyel a továbbjutásra – legalábbis a legjobb oddsok alapján. A Monaco és a PSV Eindhoven találkozói kiegyenlített küzdelmet ígérnek, míg – ha az oddsok igaznak bizonyulnak – az FC Midtjylland csapatára nagy verés várhat, hiszen a Darwin Núnezt eladó Benfica még uruguayi csillaga nélkül is jóval erősebbnek tűnik skandináv ellenlábasánál.

Természetesen szerdán is megannyi remek mérkőzés közül válogathatunk majd, többek között a Fradi is pályára lép, hogy sikerrel vegye az utolsó előtti lépcsőfokot a Qarabaggal szemben. Viszont addig is érdemes időt áldozni egy pár előzetes fogadás megkötésére, főleg hármas, négyes vagy ötös kötésben, hiszen így akár 10%, 20% vagy 30%-kal megnövelt nyereményt is zsebre vághatsz! Ilyen mérkőzésekre pedig megéri tippelni!