Online sportfogadás: A nyár legizgalmasabb átigazolási pletykái

június 24, 2022

Javában tart a budapesti vizes világbajnokság, valamint az NHL nagydöntője, a többi sportág képviselői – köztük a labdarúgók is – viszont a jól megérdemelt pihenésüket töltik. Törvényszerű, hogy a nyári „uborkaszezonban” a futball fogadás kissé kikerül a középpontból, ugyanakkor az év legmelegebb napjait rendszeresen még forróbbá teszik a sztárok klubváltásairól szóló pletykák, amelyekkel kapcsolatban az Unibet a legjobb oddsok egész garmadáját kínálja!

Robert Lewandowski tényleg Barcelonában folytatja? Neymar Olaszországban húzogat majd? Sadio Mané után, Mohamed Salah is elhagyja Liverpoolt? Az oddsok alapján az előbb feltett kérdésekre akár három „Igen!” is lehetne a válasz, még ha erre valójában kevés esély is mutatkozik. Vannak azonban szinte biztosra vehető esetek, mint például Raheem Sterling vagy Raphinha Londonba költözése, míg Frenkie de Jong, Antony és Kalvin Phillips – jó eséllyel – Manchesterben mutathatják meg, hogy mire képesek.

Az eddig felsorolt játékosok nevei alighanem mindenki számára ismerősen hangzottak, de persze nem csak a legnagyobb csillagok potenciális klubváltása lehet fogadás tárgya: hol folytatja Maxwell Cornet vagy Noa Lang? Rafael Borré tényleg az angol fővárosban talál magának új klubot? Melyik Premier League középcsapat csap le a Skóciában befutó Alfredo Morelosra?
Bújj Fabrizio Romano vagy bármelyik másik transzferguru bőrébe, légy naprakész a legfrissebb pletykákból és fogadj több mint 60 játékos következő klubjára az Unibeten!