Online sportfogadás: A Real Madrid tizennegyedszer vagy a Liverpool hetedszer?

május 27, 2022

A Bajnokcsapatok Európa-kupája és a Bajnokok Ligája történetének legeredményesebb klubja a Real Madrid, az oddsok mégsem a „Királyi Gárda” győzelmét jósolják a 2021-2022-es idény döntőjében. Persze, ettől aligha rettennek meg Madridban, elvégre a csapat a teljes egyenes kieséses szakaszban az esélytelenek nyugalmával várta a párharcokat. Nem csoda, hiszen a sorsolás szeszélye a lehető legnehezebb ellenfeleket sodorta a csapat útjába.

A spanyolok azonban heroikus egyéni teljesítményekkel újra és újra megdöbbentették a futball fogadás legrutinosabb képviselőit is: elsőként a Paris SG ellen fordítottak, majd a címvédő Chelsea-t lepték meg, végül pedig a végső győzelemre legesélyesebbnek tartott Manchester City gárdáján kerekedtek felül. A spanyol bajnok menetelése valóságos thriller volt, ezzel szemben a Liverpool egy tündérmese főszereplőjének érezhette magát.

A „Vörösök” szerencsés sorsolást kaptak, ellenfeleiknek minimális esélyt sem hagyva (kivéve talán az elődöntőt), magabiztosan meneteltek a fináléig. A legjobb oddsok megvizsgálása nélkül is könnyű kitalálni, hogy az Inter, a Benfica és a Villarreal ellen is toronymagas esélyesnek számítottak minden párharcban. A döntőben azonban már nagyobb falat vár rájuk, igaz, a „Blancók” ellen is ők a favoritok!

Az európai futballidény zárására megannyi promócióval készültünk az Unibetnél: egy előzetes vagy élő fogadás megkötése esetén például egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat! A Real Madrid sikeréért szorítasz? Akkor alighanem szívesen megszereznéd Luka Modric dedikált mezét! Fogadj a Bajnokok Ligája fináléjára és legyen a tiéd a felbecsülhetetlen értékű relikvia!

Talán éppen a horvát középpályás talál majd először a kapuba a párizsi döntőben? Tippeld meg a Liverpool-Real Madrid BL-finálé első góljának szerzőjét és a találat percre pontos idejét és nyerj akár 8 millió forintot! Induljon a szombat esti futball-láz!