Online sportfogadás: A Real vagy Manchester City jut a döntőbe?

május 4, 2022

Az első félidő után nem lehettek nyugodtak tegnap a Liverpool szurkolói, hiszen jó játékkal vezetett a Villarreal. Végül azonban nagy küzdelemben az angol csapat jutott tovább, így ők nézhetik izgatottan a ma esti másik BL-elődöntőt, melyre mi most is a legjobb oddsokkal készülünk.

A Manchester City igencsak bekezdett hazai pályán, hamar 2-0-ás előnyre tettek szert, a Real azonban felzárkózott, a 4-3-as első meccs után pedig még mindkét csapatnak bőven van esélye a továbbjutásra. A spanyolok a bajnoki cím tudatában még nagyobb elánnal léphetnek majd pályára, valamint biztosak lehetünk abban is, hogy Pep Guardiola és Carlo Ancelotti ismét készül néhány meglepetéssel a másik számára. 

Ahogy azt már megszokhattuk, a Bajnokok Ligája mérkőzésekre a klasszikus sportfogadás mellett egyéb ajánlatokkal is készülünk. Ha ma kötsz egy legalább 2000 Ft értékű fogadást, akkor jóváírunk neked egy megegyező értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz a csütörtöki Európa Liga vagy Konferencia Liga meccsekre. 

Talán épp Luka Modric lesz a Real nyerő embere? Fogadj legalább 1500 Ft értékben a mai meccsre és nyerd meg a horvát sztár aláírt, bekeretezett mezét!

Ha már beszéltünk a két másik európai sorozatról, említsük meg, hogy a foci fogadás csütörtökön sem áll majd meg, hiszen ezekben a kupákban is jönnek az elődöntők visszavágói. Az Európa-ligában a Leipzig és a Frankfurt indul előnyből, így jó esély van a német házidöntőre, aminek a lipcsei magyar válogatott játékosok miatt is örülnénk. A Konferencia Ligában az AS Roma-Leicester és a Marseille-Feyenoord párharc is teljesen kiszámíthatatlan, izgalmakból tehát biztosan nem lesz hiány!