Online sportfogadás: A tét egyre nagyobb a kézi Eb-n

január 24, 2022

Utolsó hetére fordult a magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság, így mostantól szinte minden csapat a továbbjutásért száll harcba. Az idei Eb elképesztően izgalmas, a koronavírus bármikor átírhatja az erőviszonyokat, de önmagukban a meccsek is érdekesek, mindkét csoportban vannak még nyitott kérdések. Ma délután Izland Horvátországgal, Dánia Hollandiával, Franciaország Montenegróval csap össze. Kedden pedig lengyel-spanyol, német-orosz és svéd-norvég derbiket rendeznek. Ne játssz egyedül, hívd meg barátaidat és szerezz bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaidnál nagyvonalú üdvözlő bónusz landol és így nem csak te, hanem ők is jól járnak.

Folytatódnak az Australian Open küzdelmei is. Már a negyeddöntőknél tart a verseny, így a tét folyamatosan nő. Novak Djokovic hiányában sokkal nyiltabbá vált a férfi torna, kedden két játékos is közelebb kerülhet a végső címhez: Gael Monfils Matteo Berettinivel, Rafael Nadal pedig Denis Shapovalovval csap össze. A hölgyek sem pihennek azonban, Barbora Krejcikova Madison Keyszel játszik majd a négy közé jutásért, a világelső ausztrál Ashleigh Barty pedig Jessica Pegulával csaphat össze, a hazai pálya miatt mindenképpen nagy nyomás lesz rajta. A tenisz fogadás rajongói számára pedig remek ajánlatokat kínálunk: Köss egy élő vagy előzetes fogadást egy Australian Open mérkőzésre legalább 3500 Ft értékben és 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod.

Labdarúgásban is kedveskedünk a legjobb oddsok szerelmeseinek. Az Afrikai Nemzetek Kupájában a legjobb tizenhat között Guinea Gambiával csap össze, Kamerun ellenfele pedig a Comore-szigetek lesz.