Online sportfogadás: A tenisz és az angol FA-kupa legjava

április 16, 2021

A Monte Carlo Masters férfi tenisztornán vasárnap eldől, kik számítanak a világ legjobbjainak manapság a sportágban, mindez a sportfogadás résztvevőit sem hagyhatja hidegen – főleg, ha Nyerő Széria játékunkkal még izgalmasabbá teszik a meccseket!

Hasonló eszközünk a labdarúgás fogadás tekintetében a 25%-os élő nyereménynövelő, melyet egy-egy pénteki, szombati, illetve vasárnapi futballmérkőzés kapcsán vetünk be: ma Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orban csapata, az RB Leipzig a TSG Hoffenheimet fogadja, a Bayern Münchent üldöző magyar érdekeltségű alakulat számára kötelező lenne a hazai győzelem.

Szombaton és vasárnap az angol FA-kupa elődöntőire is érvényes élő nyereménynövelő ajánlatunk, a Wembley-ben előbb a kupát korábban nyolcszor elnyert Chelsea csap össze a hatszoros győztes Manchester City-vel, majd az „alsó” ágon a Leicester City mérkőzik meg a Southamptonnal a döntőbe jutásért. A Rókák történetük során már négyszer szerepeltek az FA-kupa fináléjában, nyerniük viszont egyszer sem sikerült – a Szentek ugyancsak négy próbálkozásából egy győzelemmel zárult, ez azonban még 1976-ban történt, jelenlegi összes futballistájuk születése előtt…