Online sportfogadás: A topligák utolsó és utolsó előtti fordulói következnek

május 26, 2023

Németországban, Angliában és Magyarországon is véget érnek a nemzeti labdarúgó-bajnokságok küzdelmei, míg Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban az utolsó előtti erőpróba következik. A legtöbb helyen már eldőltek a fontos kérdések, a Premier League, a La Liga, a Serie A és az NB I aranyérme már elkelt, a Ligue 1 és a Bundesliga első helye viszont még kiadó. 

Előbbiért a Paris SG és a Lens versengenek, a párizsi csapatnak elég egyetlen egy pontot szerezni az utolsó két fordulóban, a Strasbourg-Clermont páros ellen, hogy ismét bezsebelje az aranyérmet.

De vajon ki nyeri a Bundesligát? Melyik csapat teheti be a vitrinbe a salátástálat? Nos, az oddsok alapján egyértelműen a Borussia Dortmund az esélyes: a BVB-nek a Mainz csapatát kell legyőznie, hogy ismét felüljön a trónra, eközben a Bayern München a Köln otthonában hajt a sikerért, egy dortmundi botlásban reménykedve.

Nem kérdés, hogy a futball fogadás és a sportág kedvelőit ez a két meccs érdekli majd leginkább május utolsó hétvégéjén.
Persze minden más topligás találkozóra is érdemes odafigyelni, sőt, akár tippelni is rájuk, hiszen ingyenes tippjátékunk nyereménye egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás, amelyet akár te is bezsebelhetsz!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a legizgalmasabb futballmeccsekre és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt!