Online sportfogadás: A továbbjutás küszöbén áll a Fradi

augusztus 10, 2021

Megismétlődni látszik a tavalyi csoda: menetel a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros! A magyar bajnok 2-0 arányban nyert a Slavia Praha elleni odavágón, amire nemcsak a „Zöld Sasok” szurkolói, de a futball fogadás rutinos rókái is felkapták a fejüket, hiszen – az oddsok alapján – a vendégek sikerére nagyobb volt az esély.

Éppen ezért csodálatos játék a labdarúgás és különösen izgalmas a sportfogadás, mondhatnánk. Az Unibet jóvoltából utóbbi szenvedélyednek hódolhatsz, a BL-selejtezők harmadik körében ugyanis nem a Fradi az egyetlen patinás csapat, valamint nem a magyar és a cseh bajnok küzdelme az egyetlen parázs ütközet. Benfica, PSV Eindhoven, Monaco, Crvena Zvezda – a legjobb oddsok mellett, a nagycsapatokból sincs hiány, és akkor még nem is említettük a Rangerst vagy éppen az Olympiakoszt. Sőt, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga selejtezőire is érdemes tippelni.

Fogadj legalább 3500 Ft értékben egy labdarúgó Bajnokok Ligája, Európa Liga, vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre a Fogadásépítővel és egy 1500 Ft értékű élő fogadás üti a markodat!