Online sportfogadás: A Veszprém Arénától a trondheimi Lerkendalig

május 20, 2021

Online sportfogadás: A Veszprém Arénától a trondheimi Lerkendalig

A szerdai negyeddöntőkön eldőlt, hogy a kézilabda EHF Bajnokok Ligájában a legjobb négy között találkozhatunk majd a Paris Saint-Germain, illetve Aalborg Håndbold együtteseivel, és ahhoz sem szükséges nagy jóstehetség, hogy kijelentsük, az elődöntők harmadik résztvevője a Barça férfi kézisei lesznek. A Telekom Veszprém–HBC Nantes meccs viszont még korántsem lefutott, Davis Davis négygólos hátrányban kezdő együttesének lehet esélye a fordításra – javasoljuk hát játékosainknak promóciónk kihasználását, mellyel 1500 Ft ingyenes élő fogadás szerezhető

Emellett a csütörtöki, online sportfogadás tekintetében szellősebbnek számító nap lehetőséget nyújt számunkra, hogy áttekintsük az európai labdarúgás második vonalának eseményeit, példaként pedig többek között az Anderlecht–Club Brugge, Malmö FF–Elfsborg, illetve Rosenborg–SK Brann bajnoki mérkőzések adódnak. Belgiumban két fordulóval a szezon vége előtt a címvédő kék-feketék akár hátra is dőlhetnének biztos előnyük tudatában, a Vincent Kompany vezette Anderlecht elleni brüsszeli rangadóra mégis jobban teszik, ha felszívják magukat… A két klub közti rivalizálás még a ’70-es években kezdődött, azóta minden ilyen derbinek különös jelentősége van a belga futballban, jóval többről szól tehát a mai este is, mint pusztán három bajnoki pontról.

A svéd Allsvenskanban a 2020-as bajnok Malmö FF a tavalyi második helyezett IF Elfsborgot fogadja, a két gárdát most, hét lejátszott forduló után négy pont választja el a tabellán. A malmőiek trénere, az egykori kiváló csatár Jon Dahl Tomasson joggal kezdhet türelmetlenkedni rutinos támadójával, Ola Toivonennel, aki eddig adós maradt a gólokkal a bajnokságban; ugyanakkor a boråsi edző Jimmy Thelin sem lehet maradéktalanul elégedett együttesével, melynek főként a védelme rogyadozik. Ők azonban még mindig nagyobb önbizalommal futhatnak ki a pályára Malmőben, mint az SK Brann legénysége a trondheimi Lerkendal stadionban, hiszen Kåre Ingebrigtsen csapata három kör után nulla ponttal szerénykedik a táblázat utolsó helyén Norvégiában. A rekordbajnok Rosenborg elleni meccset megelőzően ez bizony nem jó ómen, a futball fogadás rutinosabbjai azonban tudhatják, ilyenkor érdemes a legjobb oddsok mellett némi meglepetésre számítani.