Online sportfogadás: A Veszprémre ujjgyakorlat, a Szegedre rangadó vár

december 7, 2022

izenhét nap folyamatos futball (és fogadás) után, a mai napon csak pihennek a világ legjobb labdarúgó-válogatottjai Katarban.

Persze, ettől még a szurkolói zóna nyitva áll előtted: az Unibet elképesztő ajánlatok és bónuszok egész garmadájával vár a foci vb ideje alatt: első lépésként válaszolj helyesen tippjátékunk kérdéseire és máris egy 12 ezer Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat!

Egy győztes szelvény összerakásához óriási segítséget nyújt a megújult Fogadásépítő, míg megannyi meglepetés sportfogadás bónusz valósággal az öledbe hullhat, ha szerencsés vagy – a vb ideje alatt bármi megtörténhet! Még a szünnapokon is!

A futball dominanciáját megtörve, érdemes rápillantani a férfi kézilabda Bajnokok Ligája találkozóira, ugyanis két magyar élcsapat is képviselteti magát a szerda és a csütörtöki játéknapokon. A mostanában erősen szenvedő Szeged hazai pályán fogadja a bombaerős, csoportgyőzelemre törő Lomze Kielcét: az oddsok alapján aligha a Tisza-parti csapat az esélyes, de a Pick drukkerei és a kézilabda fogadás – magyar – kedvelői is bíznak benne, hogy nem a lengyel csapat nevet majd a végén.

A Telekom Veszprém az első helyre vágyik a maga nyolcasában, ennek eléréséhez pedig mindenképpen mattolnia kell a Wisla Plock csapatát. A Veszprém Arénában ez nem jelenthet gondot, sima hazainak tűnik a mérkőzés – a legjobb oddsok is ezt mutatják. Fogadj legalább 1500 Ft értékben erre a mérkőzésre vagy akármelyik másik összecsapásra és egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat, amelyet bármely kézilabda mérkőzésre felhasználhatsz!