Online sportfogadás: Amerikából jöttem…

szeptember 1, 2021

Javában zajlanak a 2022-es labdarúgó világbajnokság selejtezői, de nem csak a válogatott mérkőzések miatt viszkethet a futball fogadás szerelmeseinek tenyere. Amerikában ugyanis nincs megállás, dübörögnek az MLS fordulói, a hétvégi programból pedig három mérkőzést is kiemeltünk, amelyekre a legjobb oddsok mellett, 25%-os élő nyereménynövelőt is kínálunk. Eddig nem követted az MLS küzdelmeit? Akkor itt az ideje bekapcsolódni a tengerentúli futballba!

Egy másik sportág jeles képviselői is az USA-ban labdázgatnak, méghozzá New Yorkban, a Flushing Meadows Parkban. Bizony, az idei év utolsó Grand Slam tornájáról van szó, a US Openről, amely ideje alatt remek oddsok és élő fogadás funkció várják a tenisz fogadás kedvelőit, nem is beszélve az élő közvetítésről, amely az Unibet TV-n érhető el és a torna összes mérkőzését magába foglalja. A legnagyobb durranás azonban még hátra van: a US Open fogadás bajnokság! Most minden nyertes US Open-fogadásért pontokat kapsz, amelyekkel egyre feljebb kapaszkodhatsz a ranglistán – a 250 legjobb játékos osztozik a 8 millió Ft nyereményalapon!

Rafael Nadal, Roger Federer és Serena Williams idén távol maradnak az amerikai nyílt teniszbajnokságtól, részedről viszont óriási hiba lenne kihagyni ezt az ajánlatot…