Online sportfogadás: Angol halálcsoport, (újra)induló BL-ek

június 22, 2021

Kedd este kilenc órától tobzódhatnak az élő sportfogadás rajongói, hiszen az Európa-bajnokság D csoportjában elképesztő izgalmaknak nézünk elébe: a Horvátország–Skócia, illetve Csehország–Anglia mérkőzések alakulásától függően bármelyik együttes továbbléphet a legjobb 16 közé, vagy akár csúfos módon kieshet a tornáról, a londoni Wembley-ben, és a glasgow-i Hampden Parkban tehát óriási meccsekre van kilátás! A két találkozó persze jó alkalom arra is, hogy Eb-nyerő széria játékunk résztvevői tovább folytassák, vagy épp most bekapcsolódva elkezdjék sorozatuk építését.

Az esti izgalmak előtt azonban fontos és érdekes klubmérkőzéseket is figyelhetünk, hiszen Ázsiában elkezdik lejátszani az ottani Bajnokok Ligája távol-keleti szekciójának csoportkörét. Ennek keretében magyar idő szerint négy órától a maláj bajnok Johor Darul Ta'zim Bangkokban fogadja a 2020-as japán szezon bronzérmesét, a Toyota városából érkező Nagoya Grampust, melynek trénere a kitűnő olasz szakember, Massimo Ficcadenti.

Ma este nyolc órakor pedig – kapaszkodjunk meg! – az első előselejtezőkkel kezdetét veszi az európai Bajnokok Ligája 2021–2022-es idénye, rögtön két mérkőzéssel.

A feröeri bajnok HB Tórshavn az andorrai liga aranyérmesével, az Inter Club d'Escaldesszel találkozik, míg San Marino legjobbjai, az SS Folgore / Falciano a koszovói bajnok FC Pristinával mérkőznek. A feröeri és az andorrai gárdában egyaránt találhatunk a magyar szurkolók számára ismerős arcokat, hiszen olyan válogatott labdarúgók szerepelnek a bajnokcsapatokban, akik európai és világbajnoki selejtezőkön Magyarország ellen is több alkalommal pályára léptek korábban. Emellett az andorrai Interben futballozik az angol Premier League-ben is megfordult veterán argentin védő, Federico Bessone, a csapat újonnan kinevezett trénere pedig az Espanyollal játékosként kétszeres spanyol kupagyőztes egykori remek középhátvéd, Alberto Lopo. A Pristina legjobbjai a tehetséges kongói támadó, Gauthier Mankenda, illetve a rutinos albán válogatott középpályás, Sabien Lilaj, a koszovói védelemnek pedig elsősorban a Folgore gólerős középcsatárára, Imre Badalassira kell fokozottan odafigyelnie.