Online sportfogadás: Angol szuperrangadó, BL-meccsek és EL-izgalmak

február 15, 2023

A Mersey-parti derbit újabb nagy meccs követi a szigetországban: a listavezető Arsenal fogadja a Premier League második helyén álló Manchester Cityt. A két csapatot mindössze három pont választja el egymástól a táblázaton, azaz az égszínkékek egy győzelem esetén előzhetnek. Igaz, a helycsere kérészéletű lehet, miután az Ágyúsok egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így könnyedén visszaszerezhetik az esetlegesen elveszített pozíciót vagy akár tovább is növelhetik előnyüket szerda este.

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzések listáját látva a futball fogadás veteránjai is elégedetten biccentenek: a Dortmund-Chelsea mérkőzés igencsak kiszámíthatatlannak tűnik, a Premier League-kudarcok után javítania kell a londoni Kékeknek. A meglepetésgárdák csatáján a Club Brugge fogadja a csoportgyőztes Benficát – az oddsok alapján a belgáknak nem sok sansza van a sikerre, ám ez a csoportkör alatt sem érdekelte túlzottan őket…

Talán kissé meglepő ezt mondani, de a hét legpatinásabb és legnagyobb mérkőzését a Európa Ligában kell keresni. A Barcelona-Manchester United párharc igazi közönségkedvenc, talán még a Bajnokok Ligája találkozóknál is jobban várt csörte. Van is miért izgatottnak lenni, hiszen a gránátvörös-kékek és a Vörös Ördögök is remek formának örvendenek, nem könnyű megjósolni, hogy melyik sztárcsapat jut a legjobb 16 közé. (A legjobb oddsok a Katalánok továbblépését prognosztizálják.) Persze, az olyan találkozók mellett sem mehetünk el szó nélkül, mint a Sevilla-PSV Eindhoven, a Leverkusen-Monaco, a Salzburg-AS Roma vagy éppen a magyar érdekeltséggel is bíró Union Berlin-Ajax összecsapás. 

Használd ki a Fogadásépítő előnyeit a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, valamint az Európa Konferencia Liga mérkőzései előtt, hogy 25%-kal nagyobb nyeremény legyen a tiéd, vagy fogadj kötésben a legizgalmasabb futballmeccsekre és zsebelj be akár 30%-os nyereménynövelőt!