Online sportfogadás: Antetokounmpo legyőzi a Suns nagy hármasát?

július 15, 2021

Elstartolt a nyári uborkaszezon, ami a futballt illeti, a kosárlabda fogadás szerelmesei számára azonban most kezdődnek az igazi izgalmak. Javában zajlik az NBA nagydöntője, amely során a Milwaukee Bucks és a Phoenix Suns csapnak össze a bajnoki aranygyűrűért, az Unibet jóvoltából pedig te sem maradsz le semmiről! Válogass a legjobb oddsok közül, használd az élő fogadás funkciót, valamint nézd a mérkőzéseket az Unibet TV-n!

A Keleti főcsoportból érkező Milwaukee-t már a Brooklyn Nets és az Atlanta Hawks ellen is leírták, ám Giannis Antetokounmpo és társai kétszer is megoldották a lehetetlennek tűnő feladatot. Az biztos, hogy az oddsok most sem az ő győzelmüket vetítik előre, három mérkőzés után, eddig 2-1-re vezet a Nyugati főcsoportot megnyerő Phoenix, amelynek nagy hármasa igencsak jól teljesít.

Chris Paul, Devin Booker és Deandre Ayton egyaránt jó eséllyel pályáznak a döntő legjobbjának járó MVP-címre, ám a trióból is egyértelműen kiemelkedik a veterán irányító teljesítménye. Jelenleg úgy tűnik – sportfogadás szempontjából –, hogy CP3 győzelmére érdemes voksolni. Persze, a Görög Szörny még áthúzhatja a Suns-szurkolók számításait…