Online Sportfogadás: Az év egyik legfontosabb meccse következik!

március 20, 2019

Mindegy, csak a szlovákokat oda-vissza, nem igaz? Rögtön az egyik leginkább kiélezett párharccal kezdődnek számunkra az Eb-selejtező, hiszen a magyar labdarúgó válogatott csütörtök este Szlovákiában lép pályára. Ezt követően pedig egy borzasztóan nehéz hazai meccs vár ránk a tavaly nyári vb-n ezüstérmet szerző horvát válogatott ellen.

Itt az ideje hát, hogy az online sportfogadás használatával te is aktív részese legyél ezeknek a fontos meccseknek! Ráadásul most egy legalább 3000 forint értékű fogadás a szlovák-magyar meccsre feljogosít arra, hogy minden egyes gól után 1000 forint ingyenes fogadás legyen a tiéd, amit felhasználhatsz a horvátok elleni mérkőzésen. A promóció részleteit a linkre kattintva találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/match-of-the-week

Ezen kívül természetesen érdemes körülnézni a többi Eb-selejtező között is, hiszen mindegyikre a legjobb oddsok állnak rendelkezésre. A sportfogadás nem állhat meg a válogatott meccsek idején sem, úgyhogy tippvadászatra fel!