Online sportfogadás: Az ötkarikás játékok első napjain várható pár magyar ér

július 23, 2021

Hivatalosan is elkezdődtek a nyári játékok Tokióban, a megnyitót követő napokban pedig meglehetnek az első magyar érmek is. A vívás fogadás nem éppen népszerű, pedig több kiváló sportolónk is (arany)érmes esélyekkel vág neki az ötkarikás játékoknak: a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron és a párbajtőröző Siklósi Gergely is a dobogó tetejét célozta meg. Az oddsok alapján pedig mindkettőjük győzelmére valós esély mutatkozik.

A medencében a magyar női és férfi vízilabda-válogatott, valamint Hosszú Katinka produkciója lesz kimondottan érdekes. Sportfogadás szempontjából utóbbi lehet nagyobb lutri, hiszen a háromszoros olimpiai bajnok úszónő egyik számában sem számít egyértelmű favoritnak, azonban 400 méter vegyesen jó esélyei vannak az éremszerzésre.

A kézilabda fogadás kedvelői már bizonyára nagyon várják a női válogatott bemutatkozását, míg az egyéni számokban Péni István légpuskában pályázik a dobogós helyezésre, a tatamin pedig Karakas Hedvig dobna egy nagyot, az 57 kg-os női mezőny Európa-bajnokának célja egyértelműen az éremszerzés, akárcsak a tekvandós Salim Omarnak.

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció és megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!