Online sportfogadás: Az angol csúcsfutball bűvöletében

január 2, 2023

A hétvégi meccsdömping után, 2023 első hetében is folytatódik a szigetországi futballőrület: hiába, nincs olyan liga, amely tartani tudná a lépést az angol pontvadászattal. Persze jelentkezők azért akadnak, mint például a Ligue 1. A futball fogadás rajongóinak érdemes a francia csapatok mérkőzéseire koncentrálniuk az újév első munkanapján, hiszen a középmezőnybe tartozó, patinás gárdák közül a Lille, a Nice és a Rennes is pályára lép. A legnagyobb attrakció azonban a Montpellier-Marseille mérkőzés, amely kapcsán az oddsok egyértelműen a vendégcsapat győzelmét vetítik előre.

A Liverpoolnak óriásit kell küzdenie, ha oda akar érni a Premier League dobogójára: Jürgen Klopp legénységének a jó formában lévő Brentford ellen kellene nagyot dobnia és bezsebelnie a három pontot. A keddi játéknapon érkezik a többi nagycsapat is: a legjobb oddsok alapján a Manchester Unitednak ujjgyakorlat kell legyen a Bournemouth legyűrése, míg az Everton-Brighton és a Leicester City-Fulham csörték valódi háromesélyes párosítások, a hétközi forduló első rangadója pedig az Arsenal-Newcastle United összecsapás lesz. 

A listavezető fogadja a harmadik helyezettet, ráadásul mind a két gárda formája nagyon rendben van: az „ágyúsok” halmozzák a sikereket, míg a „szarkák” szintén a győztesek útján járnak, még akkor is, ha az utolsó mérkőzésükön csak egy pontot tartottak otthon a Leeds United ellen. Nincs mese, az Arsenal bajnoki címre, az alaposan megerősített Newcastle pedig Bajnokok Ligája-szereplésre vágyik és mind a két klub jó úton halad a célja felé!