Online sportfogadás: Az azeri bajnok vár a Fradira

augusztus 3, 2022

Szerdán és csütörtökön a magyar klubokra figyel az egész világ! Persze, ez aprócska túlzás, hiszen rengeteg remek mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája, Európa Liga, Európa Konferencia Liga triumvirátus selejtezőiben – a futball fogadás rajongóinak örömére – a fél szemünket azonban mindenképpen érdemes a honi csapatokon tartani.

A BL-csoportkörre pályázó Ferencváros egy nagyon hosszú és egy nagyon rövid túra után, most újra előbbin vehet részt, hiszen Azerbajdzsánba utaznak Csercseszov tanítványai, hogy a Qarabag ellen azt hozzák, amire a legjobb oddsok átböngészése után számítani lehet, azaz bejussanak a play-off körbe. Az utóbbi tíz évben a Qarabag egyeduralkodó volt az azeri Premier League-ben, nyolc alkalommal első, kétszer pedig második lett, az elmúlt öt évben pedig mindössze tíz vereséget szenvedett bajnoki mérkőzésen – a Bajnokok Ligája azonban más kávéház!

Ahogyan az Európa Konferencia Ligában is megeshetnek komoly meglepetések: a Kisvárda részéről óriási bravúr lenne, ha akár csak egy döntetlent is elérnének jóval esélyesebbnek számító Molde ellen, míg a MOL Fehérvár verhető ellenfelet kapott a moldovai Petrocub Hincesti személyében – az oddsok mindenféleképpen Fiola Attiláék mellett szólnak! Érdemes lesz odafigyelni a Sepsi OSK és a DAC mérkőzéseire is, míg Szalai Ádám és a Basel szintén a Konferencia Ligában, Szalai Attila és a Fenerbahce pedig az Európa Ligában küzd a továbbjutásért. Fogadj legalább 2000 Ft értékben bármelyik Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy Európa Konferencia Liga mérkőzésre és máris egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!