Online sportfogadás: Az Európa-bajnokot is meg tudjuk lepni?

június 7, 2022

2021. július 11-én Anglia és Olaszország mérte össze tudását a labdarúgó Európa-bajnokság londoni fináléjában. A Squadra Azzurra végül a Háromoroszlánosok fölé kerekedett, a Nemzetek Ligájában azonban ismét összemérhetik tudásukat az öreg kontinens élcsapatai: az Eb fináléjának két résztvevője mellé Németországot és Magyarországot sorsolták, egy forduló után pedig – vaskos meglepetésre és az előzetes oddsok ellenére – hazánk válogatottja vezeti a kvartettet.

Szalai Ádámék a Puskás Arénában sokkolták Gareth Southgate legénységét, Szoboszlai Dominik büntetőből szerzett gólja kellett az üdvösséghez és a magyar csapat mennybe meneteléhez. Cesenában hasonlóan nagy feladat vár a Marco Rossi vezényelte nemzeti tizenegyre, a katari világbajnokságról lemaradó olasz válogatott talán még a Háromoroszlánosoknál is erősebb ellenfélnek ígérkezik.

Persze, a futball fogadás rutinos rókái már kitapasztalhatták, hogy a Nemzetek Ligája-összecsapásokat nem veszik túlzottan komolyan a legnagyobb európai válogatottak, így akár Roberto Mancini együttese is verhető lehet! Egy kockázatmentes élő fogadás pedig még nagyobb biztonságot adhat: fogadj legalább 3000 Ft értékben és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet. Ráadásul az ajánlat a magyar labdarúgó-válogatott mind a négy mérkőzésére érvényes!

A két piros-fehér-zöld gárda összecsapásán kívül érdemes odafigyelni a további izgalmas összecsapásokra is, hiszen a Németország-Anglia, a Belgium-Lengyelország és a Wales-Hollandia találkozók látványos játékkal és megannyi góllal kecsegtetnek – természetesen, a legjobb oddsok mellett!