Online sportfogadás: Az Európa-bajnokságért játszunk

november 11, 2020

Csütörtökön hatalmas megmérettetés vár a magyar labdarúgó-válogatottra: az izlandiak ellen lépünk pályára a Nemzetek Ligájának rájátszásának döntőjében, a tét pedig nem kisebb, mint az Európa-bajnokságon való részvétel. Marco Rossi csapatának nehéz feladata lesz az északiak ellen, ugyanis a vikingek leszármazottainak rendkívül veszélyesek a beadásaik, valamint a pontrúgásaikra is figyelni kell.

A válogatott meccsére a legjobb oddsok mellett két promócióval is szolgál az Unibet. Első körben kockázatmentes élő fogadás áll rendelkezésre. Ha legalább 3500 forint értékben kötsz élő fogadást, és esetleg nem jön be, akkor a tét 3500 forint értékű bónuszpénz formájában visszajár. A bónuszpénzt ezután bármilyen sportfogadás keretében felhasználható.

A másik promóció egy 1 millió forintos nyereménnyel kecsegtető tippjáték. Ha részt veszünk a versenyen, és helyesen tippeljük meg a derbi első gólszerzőt, valamint az első gól percre pontos idejét, máris miénk lehet az 1 millió forint!

A sorsfordító meccs mellett természetesen az eddig megszokott népszerű sportágakra is remek oddsok várják azokat, akik az online sportfogadás mellett döntenek!