Online sportfogadás: Az NBA-ben nincs megállás

január 30, 2023

Egészen elképesztő kínálatból válogathattak a sportfogadás hívei: a jól megszokott futballmérkőzések már aligha emelik meg a rutinos játékosok pulzusát, az egész hétvégés darts 2023 Masters torna viszont sokakat az Unibet TV élő közvetítése elé szegezett.

Kialakult az 57. Super Bowl párosítása, az Australian Open döntőjében pedig tovább folytatódott Novak Djokovic tündérmeséje, a szerb klasszis ugyanis utolérte Rafael Nadalt a világ legeredményesebb teniszezőinek versenyében – egyaránt 22 Grand Slam-győzelemmel büszkélkedhet a két korszakos játékos. Végül, de nem utolsósorban nem mehetünk el szó nélkül a 2023-as férfi kézilabda-világbajnokság helyosztói mellett: Magyarország végül a nyolcadik helyen zárt, míg a fináléban – az oddsok alapján esélyesebbnek tartott – Dánia diadalmaskodott.

Talán nem meglepő, hogy a sűrű program után egy kis szusszanás következik, legalábbis Európában. A tengerentúlon azonban dübörög tovább az NBA sosem lassító alapszakasza: a hétmeccses nyerő szériában lévő, Joel Embiid vezette Philadelphia 76ers újabb könnyű skalpot gyűjthet be az Orlando Magic ellen, míg a Bostonban – a nagyon véleményes fújás eredményeként – veszítő Los Angeles Lakers a keleti negyedik Brooklyn Nets vendége lesz. A címvédő Golden State Warriors és a döntőbe vágyó Dallas Mavericks egyaránt egy önbizalomnövelő sikerre vár, az Oklahoma City Thunder-Detroit Pistons párossal szemben pedig teljesülhet is a kívánság – legalábbis ezt prognosztizálják a legjobb oddsok.

A Cleveland Cavaliers és a Miami Heat randevúja nagy érdeklődésre tarthat számot a kosárlabda fogadás rajongói között, akárcsak a Chicago Bulls-Los Angeles Clippers párharc. A hét első felének legnagyobb durranása azonban mégsem ez, hanem a nyugat főcsoport két élcsapatának összecsapása: a Denver Nuggets és a New Orleans Pelicans egyaránt vereségsorozatból érkezik, van tehát min javítani mind a két oldalon. Fogadj a legizgalmasabb NBA-meccsekre, ajánlj minket a barátaidnak és zsebelj be óriási jutalmat!