Online sportfogadás: Az NBA-ben soha sincs megállás!

november 8, 2021

A városi derbik hétvégéje véget ért, a futball fogadás szerelmesei pedig pár napot pihenhetnek, miután a világbajnoki-selejtezők következő fordulója csak a hét második felében veszi kezdetét. Persze addig sem maradunk sportesemények nélkül: válogass a legjobb oddsok közül a különböző asztalitenisz, jégkorong és tenisz mérkőzések kapcsán, valamint kövesd élőben az összecsapásokat az Unibet TV-n. A BetStream szolgáltatásnak hála, most még egy élő fogadás megkötéséhez sem kell levenned a szemedet a képernyőről.

Az amerikai futball rajongókat a Monday Night Football, vagyis a Pittsburgh Steelers és a Chicago Bears találkozója tartja lázban, míg egy másik tengerentúli major sportban futószalagon érkeznek a jobbnál-jobb párosítások. A kosárlabda fogadás kedvelői aligha mehetnek el szó – és fogadás – nélkül a Chicago Bulls-Brooklyn Nets rangadó mellett: a keleti főcsoport első helyéért vetélkedő gárdák keretében olyan neveket találunk, mint James Harden, Kevin Durant, Zach LaVine, Nikola Vucevic vagy éppen DeMar DeRozan.

A Bulls-Nets párosnak azonban bőven akadnak kihívói, elég csak a jelenlegi éllovas Philadelphia 76ers vagy a címvédő Milwaukee Bucks csapatára gondolni. A regnáló bajnok nem kapta el a legjobban a rajtot, sérülések is nehezítik Mike Budenholzer vezetőedző dolgát, ám Giannis Antetokounmpo egészséges, akárcsak a másik oldalon Joel Embiid, aki Ben Simmons kiválása és Tobias Harris betegsége révén a 76ers egyedüli vezére lett.

A tavalyi főcsoportdöntős Atlanta Hawks csapatára két kemény este vár a Golden State Warriors-Utah Jazz duó ellen, a Miami Heat a Nikola Jokic vezette Denver Nuggets ellen izzadhat meg, míg az önmagát, vezéreit és formáját nem találó, 2020-ban bajnoki címet nyerő Los Angeles Lakersre a hektikusan teljesítő, LaMelo Ball és Miles Bridges vezette Charlotte Hornets vár – izgalmakból aligha lesz hiány!