Online sportfogadás: Az olasz, a spanyol és a francia liga hétvégi rangadói

január 7, 2022

A topbajnokságok ismét dübörögnek, kivéve az angol pontvadászatot, miután a szigetországban éppen az FA-kupa nyolcaddöntőjébe jutás a tét. Megannyi alsóbb osztályú csapat is pályára lép a hétvégén – és bár meglepetések mindig akadnak –, így a futball fogadás rajongóinak figyelmére inkább a másik négy nagy bajnokság tarthat számot. Németországban nem rendeznek rangadót a hétvégén, délebbre és nyugatabbra utazva azonban már más a helyzet.

Az Inter hétközi találkozója halasztásra került, így a hétvégén folytatódhat a kék-feketék Nyerő Szériája, méghozzá hazai pályán, a Lazio ellen. Simone Inzaghi – a római Sasok egykori mestere – minden bizonnyal lelkileg és fizikailag is kemény derbire számíthat. Akárcsak a másik fővárosi csapat vezére, José Mourinho: az AS Roma portugál trénerének a Juventus ellen kell kieszelnie valamit. Fogadj hármas, négyes vagy ötös kötésben Serie A mérkőzésekre, és 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő lesz a tiéd!

Spanyolhonban az új esztendőt vereséggel nyitó Real Madrid a Valenciát fogadja, a Barcelona a Granada vendége lesz, míg a zuhanórepülésben lévő Atlético Madrid a sorozatban négy győzelmet számláló Villarreal otthonába látogat. A Matracosok kemény ütközetre számíthatnak vasárnap este, akárcsak a Paris SG, amely szintén a hét utolsó napján lép pályára Lyonban: az Olympique ugyan nincs különösen jó formában, de a párizsiak mérlege is csak 2 győzelem és 3 döntetlen a legutóbbi öt Ligue 1-mérkőzésükön!

Végül, de nem utolsó sorban, nem szabad megfeledkeznünk az Afrikai Nemzetek Kupájáról sem! A kontinenstorna vasárnap kezdődik, méghozzá Kamerun és Burkina Faso válogatottjainak összecsapásával. Az oddsok alapján a Szelídíthetetlen oroszlánok az esélyesebbek, ám az ANK sem mentes a vaskos meglepetésektől!