Online sportfogadás: Az utolsó csoportkörös helyekért megy a harc

augusztus 25, 2021

Egy szerdai és egy csütörtöki játéknap: már csak ennyi van hátra a három nagy európai kupasorozat egész nyarat felölelő selejtezőiből. A tét óriási, hiszen a csoportkörbe bejutó csapatok markát hatalmas pénzösszegek ütik, amelyek akár a jövő évi szereplés alapjául is szolgálhatnak. Persze, a nézők sem panaszkodhatnak: az egyszerű szurkolókat kiélezett párharcok, míg a futball fogadás világában otthonosan mozgókat a legjobb oddsok és széles sportfogadás kínálat várja.

Nagyravágyó és patinás csapatokból nincs hiány, elég csak a Red Bull Salzburg, a Sahtar Donyeck, a Monaco, a Tottenham, az AS Roma vagy a Rangers gárdájára gondolni – csak, hogy minden sorozatból említsünk egy-két klubot, a teljesség igénye nélkül. A kisebb csapatokra is érdemes odafigyelni, mint például a moldáv Sheriff Tiraspol, amely – az oddsok ellenére – három-nullás verést mért a Dinamo Zagreb együttesére. Kérdés, hogy a horvátországi visszavágón ki tudják-e bekkelni a BL-csoportkörébe jutást…

Használd ki az utolsó lehetőséget és fogadj legalább 3500 Ft értékben egy labdarúgó Bajnokok Ligája, Európa Liga, vagy Európa Konferencia Liga selejtezőre a Fogadásépítővel és egy 1500 Ft értékű élő fogadás üti a markodat!