Online sportfogadás: Az utolsó Eb-nyolcaddöntők

június 29, 2021

A sosem látott körülmények és lebonyolítási rendszer miatt már az Európa-bajnokság kezdetekor számítani lehetett váratlan eredményekre, nagy meglepetésekre, mostanra azonban megegyezhetünk abban, hogy a torna e tekintetben a legvadabb előzetes várakozásokat is felülmúlja. És a java tulajdonképpen szinte csak most kezdődik… Érdemes tehát ma is velünk, és sportfogadás promócióinkkal tartani, hiszen a keddi Anglia–Németország, illetve Svédország–Ukrajna találkozókkal kapcsolatban is megkaphatók például azok a virtuális sorsjegyek, melyek segítségével játékosaink a 300 millió forintos nyereményalapú Eb-sorsolás játékunkban részt vehetnek.

Hat órától a londoni Wembley igazi örökrangadónak ad otthont az angol-német mérkőzés képében, melyen a két nemzeti csapat jelenlegi, 50%-os mérlege valamelyik irányba el kell, hogy billenjen: a párosítás eddigi 32 meccsén 13 angol, 13 (nyugat-)német győzelem, és hat döntetlen született. Geoff Hurst mesterhármasa a ’66-os világbajnokság döntőjében, Gerd Müller győztes gólja a ’70-es vb negyeddöntőjében, a németek javára eldőlt büntetőpárbaj az 1990-es világbajnokság elődöntőjében, aztán lehengerlő német győzelem 2010-ben a világbajnokság aranycipősének és legjobb fiatal játékosának megválasztott Thomas Müller vezetésével a dél-afrikai tornán a legjobb 16 között… A sor pedig ma folytatódik egy újabb, bizonyára emlékezetes mérkőzéssel!

Európai mércével mérve nem sokkal messzebb, Glasgow-ban pedig kiderül, mely válogatott lesz a fent említett meccs győztesének ellenfele az Eb negyeddöntőjében: a csoportkört veretlenül abszolvált svédek a Zlatan Ibrahimovicot feledtető új csatárcsillag, Alexander Isak vezetésével, vagy az Andrij Sevcsenko-féle ukrán gárda? Ne feledjük, 2012-ben az ukrán szempontból félig hazai rendezésű tornán a két válogatott találkozott a csoportkörben, Kijevben Ibra góljára Seva duplával felelt, így nyertek 2–1-re az akkori házigazdák – azóta pedig nem is találkozott a két csapat hivatalos mérkőzésen. Komoly találkozónak ígérkezik tehát a svéd-ukrán, és aki Eb-Aranygól tippjátékunk keretén belül eltalálja, melyik Zlatan-, vagy Seva-utód szerzi az első gólt, 3,2 millió forinttal lehet gazdagabb!