Online sportfogadás: Az utolsó előtti BL-hét

október 24, 2022

Kevesebb mint négy hét van már csak hátra a 2022-es katari vb-ig, rohamosan fogy az idő, teljes gőzzel kell pörgetni az európai kupasorozatok küzdelmeit. A Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és az Európa Konferencia Ligában is az ötödik kör következik keddtől csütörtökig: ismét álomhetük lesz tehát a futball fogadás híveinek, arról nem is beszélve, hogy sok nagycsapat győzelmi kényszerben lép pályára. 

A keddi játéknap legnagyobb durranása egyértelműen a Dortmund-Manchester City ütközet, hiszen a német csapat egy esetleges győzelemmel versenybe szállhat a csoport első helyéért. Az Unibet által kínált legjobb oddsok alapján kevés esély van a hazai győzelemre, ugyanakkor az angolok koppenhágai döntetlenje után némileg bizakodhatnak a sárga-fekete szurkolók. A Juve rajongóinak is szükségük lenne némi reményre, az „öreg hölgy” ugyanis csak botladozik minden sorozatban, a Benfica otthonába sem az esélyesek nyugalmával utazik az olasz gárda, sőt. Ha ismét nem tudnak nyerni a „zebrák”, akkor a nyitott kérdések eldőltek: irány az Európa Liga…

A Serie A regnáló bajnokát, az AC Milant is a tavaszi EL-szereplés réme fenyegeti, igaz a piros-feketék egy fokkal jobban állnak, ők a Salzburggal vívnak kiélezett harcot a továbbjutásért, ezért a Dinamo Zagreb ellen kötelező a győzelem, még idegenben is. A magyarokkal teletűzdelt RB Leipzig óriási lépést tehet az egyenes kieséses szakasz felé, ha legyőzi a címvédő Real Madridot. Az oddsok kiegyenlített mérkőzést prognosztizálnak, bízzunk benne, hogy Szoboszlaiék húzzák be a kiélezett összecsapást!

Tippeld meg a mérkőzések kimenetelét és válaszolj helyesen Bajnokok Ligája tippjátékunk kérdéseire, hogy tiéd legyen a 8 millió Ft főnyeremény!